poczta zielona góra
Zielona Góra: Dzisiaj jest środa, 8 września 2010 roku
Twój adres IP:


zielona góra falubaz Witaj w Zielona Góra - Zielonogórski Portal Internetowy - Pierwszy w Zielonej Górze, Niekomercyjny Portal Internetowy
R E K L A M A
portal Netbird.pl - portal ZielGora.pl

Strona Główna  *   Praca  *  Forum  *  Katalog firm  *  Ogłoszenia  *  Galeria  *  Reklama   *  O nas

Zielona Góra - miasto wczoraj i dziś  *  Zielona Góra - komunikacja  *  Zielona Góra - mapa

WYŚLIJ SMS-a do wszystkich sieci  *  Dodaj firmę  *  Dodaj ogłoszenie  *  Dodaj link

P A T R O N A T :   URODZINY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY  *  JESTEM PRZYJACIELEM  *  BAJLANDO - PARK ROZRYWKI

N O W O Ś Ć :   BRAMKA SMS  *  Bezpłatna Reklama  *  Oferty pracy w woj. lubuskim   


Logowanie/Rejestracja użytkownika

Menu główne
· Strona główna
· Archiwalne artykuły
· Lista użytkowników
· Poleć znajomemu
· Szukaj
· Twoje konto
Zielona Góra - szukaj z GOOGLE
Zielona Góra Google
Zielona Góra - informator
Miasto Zielona Góra
Informator miejski
Edukacja
Kultura
Kościoły
Noclegi
Jazda konna
Mapa Zielonej Góry
Rozkład jazdy MZK
Rozkład jazdy PKS
Rozkład jazdy PKP
Rozkład jazdy DA-MI
Rozkład jazdy MARVEL
Zielonogórski Portal Sportowy
Zielona Góra - forum

zielona góra - oszust UWAGA - OSZUST !!!
 Gra śladami funduszy europejskich Lubuscy EUROposzukiwacze
 Gra śladami funduszy europejskich Lubuscy EUROposzukiwacze
 Gra śladami funduszy europejskich Lubuscy EUROposzukiwacze
 Gra śladami funduszy europejskich Lubuscy EUROposzukiwacze
 Gra śladami funduszy europejskich Lubuscy EUROposzukiwacze
 Gra śladami funduszy europejskich „Lubuscy EUROpos
 Osoba ucząca się zaocznie poszukuje pracy.
 Szkoły Tańca w Zielonej Górze
 Co możesz zrobić dla siebie w 2 dni?
 Gdzie Wesele w Zielonej Górze?

Forum
Zielona Góra

Patronat Medialny
Urodziny - Zielona Góra

Jestem Przyjacielem - Zielona Góra

BAJLANDO - PARK ROZRYWKI - ZIELONA GÓRA - KOTOWICE
P O L E C A M Y
Zielona Góra



Zielona Góra Opieka nad grobami
Zielona Góra - informacja turystyczna
Zielonogórskie Centrum Informacji i Promocji Turystyki
Zielona Góra - Informacja Turystyczna
ul. Kupiecka 15
PL-65-426 ZIELONA GÓRA
tel. fax +48 68 323 22 22
Użytkownicy
Witaj, Anonymous
Pseudonim
Hasło
Security Code: Security Code
Type Security Code

(Zarejestruj się)
Członkostwo:
Ostatni: GPIE
Nowe dzisiaj: 0
Nowe wczoraj: 2
Wszystkie: 994

Na stronie:
Gości: 14
Użytkowników: 0
Razem: 14
R E K L A M A


Licznik i statystyki
Otrzymaliśmy
6110870
odsłon strony od 13.05.2005.
 
 
ZielGora.pl :: Zobacz temat - UWAGA - OSZUST!!!
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

UWAGA - OSZUST!!!

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ZielGora.pl Strona Główna -> Hydepark
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soosna
Administrator


Dołączył: May 15, 2005
Posty: 37
Skąd: Zielona Góra

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 10:25 am    Temat postu: UWAGA - OSZUST!!! Odpowiedz z cytatem

Wiele razy spotykam się z problemem ludzi OSZUKANYCH w internecie. Może dobrym pomysłem byłoby zrobienie listy z adresami maili, numerami tel., numerami rachunków bankowych, adrsów, i innych namiarów, którymi posługują się oszuści!?

Na tym forum jest już kilka wpisów dotyczących tego problemu ale głównie chodziło o oszustów oferujących sprzedaż aut. Chciałbym aby tu znalazły się wszystkie "BRANŻE" w których działają oszuści!!! Liczę na Waszą pomoc!

Jeśli zostałeś oszukany w sieci dodaj swój wpis do tej listy!
_________________
Soosna


Ostatnio zmieniony przez soosna dnia Sob Paź 17, 2009 10:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
bolek



Dołączył: Oct 17, 2009
Posty: 0

PostWysłany: Sob Paź 17, 2009 10:39 am    Temat postu: Oszuści Odpowiedz z cytatem

Popieram pomysł! Ja też byłem oszukany naszczęscie nie wpłaciłem zaliczki. Oszukał mnie Dariusz Warsz posługiwał sie adresem: dwarsz@yahoo.com
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ktos



Dołączył: Oct 19, 2009
Posty: 0

PostWysłany: Pon Paź 19, 2009 2:30 pm    Temat postu: Oszust Odpowiedz z cytatem

Ja dodaje do tej listy osobę, która proponowała swoje usługi (sprzedaż towaru), jednakże po wpłaceniu zaliczki (200 zł) na konto kontakt się urwał.
Oto Dane:
nick: margo_35, adres email: margo_35@o2.pl
malgorzata jechna, wroclaw
nr konta: 05 1140 2017 0000 4802 0896 2484
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
bolek



Dołączył: Oct 17, 2009
Posty: 0

PostWysłany: Wto Paź 20, 2009 9:22 am    Temat postu: Kolejny oszust Odpowiedz z cytatem

Dyplom - Uwaga oszust!!!
Podaje ze pracuje w w referacie niepublicznego szkolnictwa wyższego, druki zalatwia z kancelarii tajnej PKA a wpis zalatwia jego znajomy zarówno w rejestrze szkoły jak i w PKA. Pobiera zaliczke i na tym konczy sie kontakt.
Adresy mailowe goscia:
farenhorst@lavabit.com
jodaman@wp.pl
sebejro@gawab.com
jodaman@o2.pl

Dane na które każe przesłać zaliczkę:
Sebastian Bejrowski
ul. Łąkowa 25
05-092 Łomianki
50 1020 5558 1111 1475 4020 0090

Zeby nadac sobie wiarygodnosc oglasza sie tez pod tymi adresami jako osoby ktore juz zalatwily sobie u niego dyplom. Lub niby przypadkowo z tych adresow idzie mail na liste adresowa z podziekowaniami za pozytywne zalatwienie sprawy. Jezeli ktos chce znac szczegoly to prosze o kontakt.
Adresy z ktorych utwierdza ofiary w przekonaniu o swojej uczciwosci:
sinasoko@gmail.com
ricoh1@vp.pl
aadrena@o2.pl

Wszystkie adresy moze zmienic wiec uwaga na tego typu opowiesci! Nie placic zaliczek!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasia5



Dołączył: Mar 22, 2010
Posty: 0

PostWysłany: Pon Mar 22, 2010 11:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nieuczciwy Allegrowicz posługujący się nickiem: amudena

MAŁGORZATA MIELNIKOW
GOŚCIERADOWSKA 1A/33
03-535 WARSZAWA

malazpoczty@wp.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mdmaniac



Dołączył: Mar 29, 2010
Posty: 0

PostWysłany: Pon Mar 29, 2010 6:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam po wpisaniu w google "magda robacka oszust" wyskakuje strona tego forum, jednak po kilknięciu w link otrzymuję komunikat, że takiego tematu nie ma o.O a chciał bym dowiedzieć się czegoś o tej osobie bo kilka dni temu kupiłem u niej telefon, wpłaciłem kasę i kontakt się urwał...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
soosna
Administrator


Dołączył: May 15, 2005
Posty: 37
Skąd: Zielona Góra

PostWysłany: Nie Kwi 11, 2010 10:07 am    Temat postu: Odpowiedź dla mdmaniac Odpowiedz z cytatem

Dnia 14 marca został dodany przez użytkownika ZAJC67 na naszym forum taki wpis:

Temat postu: OSZUSTKA Z ZIELONEJ GÓRY
Oszustka Magda Robacka zam. na ul.Matejki 23 sprzedaje telefony i netbooka na stronach" Alegratka".Oferuje towar za który każe zapłacić z góry.Towaru nie wysyła, a następnie unika kontaktu.Tak właśnie dałem się nabrać.Oczywiście sprawy tak nie pozostawię.Liczę że dotrze ta wiadomość do jak największej rzeszy ludzi z Zielonej Góry i okolic.


Obecnie wpisu już nie ma - prawdopodobnie został usunięty przez autora.
_________________
Soosna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ZielGora.pl Strona Główna -> Hydepark Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
REKLAMA GOOGLE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O nas * Bezpłatna Reklama * UM Zielona Góra

Copyright © 2004-2009 by Soosna
Wszelkie prawa zastrzeżone!

Darmowy Tester PageRank™
tani hosting serwery
powered by php-nuke

Tworzenie strony: 0.13 sekund